25.06.2013

Nationaal Congres Conractvervoer


Op 20 juni 2013 werd voor de tweede keer het Nationaal Congres Contractvervoer gehouden. Deze keer werd niet alleen het congres georganiseerd, maar was er ook een beurs opgezet. 

Na een zeer net ontvangt en opening van de dag volgden een drietal workshops. Henske Schipdam van Pluryn vertelde op enthousiaste wijze hoe Pluryn omgaat met de gedaalde vergoeding voor vervoer. Zij heeft inmiddels diverse stappen ondernomen die geresulteerd hebben in duidelijke kostenverlaging.

Ruud Dusseldorp (TenderGuide) en Harald Faber (Forseti) volgde in de tweede ronde met een interessante discussie tussen de visie vanuit de opdrachtgever en de opdrachtnemer. 

Na een overheerlijke lunch vertelde Peter Altevogt (Korton) over hoe de gemeenten kunnen omgaan met de decentralisatie van de AWBZ.

Aan het einde van de dag kwam iedereen bij elkaar en werden de aanbevelingen met elkaar gedeeld. Hieruit kwamen zeer goede aanbevelingen die menig een zal meenemen.

PTRM bedankt TaxiPro en KpVV voor deze goed georganiseerde en interessante dag en hoopt er volgend jaar weer bij te zijn.